Resumo de resultados




3.14 Achega á produción final agraria dos principais produtos ou grupos de produtos. 1998

Millóns de pta

 

A Coruña Lugo   Ourense Pontevedra Galicia
1 Froitas e hortalizas 6.215,3 2.507,6 2.555,0 10.963,1 22.241,0
2 Patacas 4.888,9 2.220,2 1.377,6 1.886,0 10.372,7
3 Viño e subprodutos 749,9 2.422,2 4.821,1 9.664,1 17.657,3
4 Outros agrícolas 4.392,9 1.211,1 898,6 2.407,6 8.910,2
    Total subsector agrícola 16.247,0 8.361,1 9.652,3 24.920,8 59.181,2
5 Leite 38.061,3 40.118,5 2.314,7 9.867,2 90.361,7
6 Carne vacún 14.066,2 9.500,5 12.259,8 7.395,0 43.221,5
7 Ovos e carne aviar 2.804,8 3.959,8 12.508,4 8.036,0 27.309,0
8 Carne porcino 7.441,6 4.725,9 6.803,3 3.864,5 22.835,3
9 Outros gandeiros 1.387,1 1.296,9 1.389,6 2.439,1 6.512,7
    Total subsector gandeiro 63.761,0 59.601,6 35.275,8 31.601,8 190.240,2
10 Madeira 12.301,9 6.778,9 3.862,9 7.663,2 30.606,9
11 Outros forestais 2.550,7 2.090,3 689,0 855,0 6.185,0
    Total subsector forestal 14.852,6 8.869,2 4.551,9 8.518,2 36.791,9
12 Outras producións 2.915,0 4.916,8 1.290,2 1.602,6 10.724,6
Total Produción final agraria 97.775,6 81.748,7 50.770,2 66.643,4 296.937,9

Fonte: Consellería de Agricultura Gandería e Política Agroalimentaria. Anuario de estatística agraria.

24-10-2001

Este sitio web utiliza cookies propias de tipo técnico y de terceros para optimizar su uso. Las cookies no se utilizan para recoger información de carácter personal. Si continúa navegando se considera que acepta su uso. Conozca nuestra política de cookies

De acuerdo