Resumo de resultados




3.6 Principais producións agrícolas. 1999


A Coruña Lugo Ourense Pontevedra Galicia
Trigo 14.500 17.742 30.885 1.662 64.789
Centeo 2.280 9.788 5.619 1.282 18.969
Feixón seco 2.358 297 958 595 4.208
Feixón verde 1.250 891 2.321 9.805 14.267
Pataca temperá 20.715 6.482 1.857 4.702 33.756
Pataca media estación 122.090 94.231 147.692 53.275 417.288
Millo forraxeiro 840.000 309.614 122.670 393.430 1.665.714
Nabo forraxeiro 2.523 20.944 17.140 14.430 55.037
Pradería polifita 2.600.000 6.003.690 64.760 992.360 9.660.810
Col-Repolo 25.420 16.160 4.768 37.558 83.906
Tomate 2.520 772 3.138 15.410 21.840
Leituga 2.527 2.135 1.733 18.656 25.051
Cebola 2.507 3.235 2.611 9.570 17.923
Mazá 42.400 24.220 6.508 13.140 86.268
Uva para viño 12.252 13.025 66.815 116.160 208.252

Fonte: Consellería de Agricultura, Gandería e Política Agroalimentaria. Anuario de estatística agraria.

24-10-2001

Este sitio web utiliza cookies propias de tipo técnico y de terceros para optimizar su uso. Las cookies no se utilizan para recoger información de carácter personal. Si continúa navegando se considera que acepta su uso. Conozca nuestra política de cookies

De acuerdo