4.10    Principais producións agrícolas

Miles de toneladas
Viño: miles de hectolitros


  1991 1992 1993 1994 (*) 1995 (*) 1996 (*)
  Galicia %G/E Galicia %G/E Galicia %G/E Galicia %G/E Galicia %G/E Galicia %G/E
Millo-gran 374,5 11,8 336,7 11,1 238,6 14,3 259,5 11,4 282,7 11,1 315,8 8,2
Centeo 68,6 28,3 66,3 28,8 54,9 18,3 50,8 23,4 48,2 28,2 47,2 16,0
Patacas 1.599,9 30,9 1.525,8 28,9 1.062,5 26,7 1.232,7 29,8 1.316,6 31,4 1.208,1 28,9
Fabas/feixóns 18,0 35,1 17,1 40,1 13,6 40,5 12,3 35,9 12,7 37,6 18,1 49,6
Viño novo 1.856,9 5,4 1.435,2 3,9 998,3 3,5 900,8 4,6 941,6 5,0 1.385,8 4,2

   Fonte:  MAPA.  Anuario de Estadística Agraria.

                         Boletín mensual de Estadística.

   (*)  Estimacións


IGE : 26-11-1999