Logotipo del IGE
Español Mapa web Contacto Ayuda Xunta de Galicia Enlaces

INFORMACIÓN ESTADÍSTICA -> Información Estadística por temas -> Enerxía e industria -> Industria manufactureira -> Complexo agroalimentario (ano 2001)

Nota de prensaMetodoloxíaCalendario

Estrutura industrial de Galicia. Complexo agroalimentario. Ano 2001. Datos provisionais
Táboa de orixe en unidades físicas.

Unidades: Tm, excepto unidades específicas sinaladas

0103080910111213A13B13C13D
Agricultura,  gandería,  caza e  actividades  dos servizos  relacionadosPesca,  acuicultura  e actividades  dos servizos  relacionadosIndustria  cárnicaElaboración  e conserva  de peixe  e produtos  a base  de peixeIndustria  lácteaFabricación  de produtos  para a  alimentación  animalElaboración  de bebidasElaboración  de conservas  vexetaisFabricación  de aceites  e graxasIndustria  do muiño  e almidónOutras i ndustrias  alimentariasComercio  (carnicerías)Total  produciónImportacións  da UE e  do Resto  do MundoImportacións  do Resto  de EspañaTotal  orixe
01.1.1  Cereais, leguminosas  e outras herbáceas226.00000000000000226.0001.020.203432.3311.678.534
01.1.2  Patacas462.00000000000000462.0007.45657.050526.506
01.1.3  Produtos hortícolas160.00000000000000160.00049.92763.237273.164
01.1.4  Flores e plantas ornamentais27.0000000000000027.0002.18912.88242.071
01.1.5  Froita112.00000000000000112.00030.151157.771299.922
01.1.6  Uva de vinificación61.9440000000000061.9440061.944
01.2.1  Gando bovino (Tm PV)90.0710000000000090.0711.63510.146101.852
01.2.2  Leite crú (miles litros)2.218.000000000000002.218.000002.218.000
01.2.3  Gando ovino e caprino (Tm PV)2400000000000024001.3541.594
01.2.4  Gando porcino (Tm PV)138.44200000000000138.4422506.196144.888
01.2.5  Aves, coellos  e outros animais (Tm PV)161.66400000000000161.6643.024473165.161
01.2.6  Ovos (miles ducias)69.0000000000000069.0001024.49173.592
01.2.7  Outros produtos gandeiros0000000000000000
03.1  Produtos da pesca0464.7670000000000464.76744.5736.946516.285
03.2  Produtos do marisqueo  e acuicultura0136.6030000000000136.603106.5191.839244.961
08.1.1  Carne de bovino5.950028.4520000000013.80048.2021658.63657.003
08.1.2  Carne de porcino3.306075.4930000000017.04795.8464795.115101.440
08.1.3  Carne de ovino, caprino e equino2100474000000002509342163.6344.785
08.1.4  Carne de ave e coello1000145.398000000000145.498959400146.857
08.1.5  Graxas, coiros e despoxos50038.07100000000038.12119.863557.988
08.2  Produtos cárnicos1.450035.531444010000013.75051.1761536.98488.176
09.1.1  Pescado conxelado  e preparados de pescado00063.0770000000063.077374.5061.711439.294
09.1.2  Pescado seco, salgado,  en salmoira ou afumado0001.533000000001.5334.0157.98313.531
09.1.3  Crustáceos e moluscos,  conxelados00061.8130000000061.81389.3361.675152.824
09.2.1  Conservas de sardiña,  parrocha e similares00023.5240000000023.52442940524.358
09.2.2  Conservas de atún e bonito000189.59000000000189.59010.4423.608203.639
09.2.3  Outras conservas  e preparados de pescado00029.3650000000029.3653.4331.36534.163
09.2.4  Conservas de mexilón  e outros moluscos000100.83000000000100.8305.0101.703107.543
09.2.5  Fariñas de pescado  e subprodutos000119.79000000000119.79013.5891.909135.288
10.1  Leite e nata 22.6240001.455.50800000001.478.13243.94724.5511.546.629
10.2.1  Queixo3.62300014.604000000018.22776916.58335.579
10.2.2  Iogures000021.574000000021.5741.31635.59358.482
10.2.3  Outros derivados lácteos000074.068000000074.0683.49011.70689.263
11.1.1  Pensos para porcino00000583.840000000583.84000583.840
11.1.2  Pensos para rumiantes000001.102.3000000001.102.300001.102.300
11.1.3  Pensos para aves00000583.968000000583.96800583.968
11.1.4  Pensos para peixes00049000000957001.447001.447
11.1.5  Pensos para animais de compañía0009404.8290000004.923017.29222.215
11.1.6  Fariñas de alfalfa e similares000009.498001.32200010.820277.509114.000402.329
12.1.1  Bebidas alcohólicas  (H.L. alcohol)3.855000003.381000007.2361459.20016.581
12.1.2  Viños e sidras (miles litros)120.5190000041.65500000162.17495117.000180.125
12.1.3  Cervexas e maltas (miles litros)00000070.9470000070.9471.48961.335133.771
12.2.1  Augas (miles litros)000000264.75100000264.7515.45829.363299.572
12.2.2  Bebidas refrescantes (miles litros)00002.7300202.84600000205.5761.6502.183209.409
13.1  Froitas e hortalizas,  preparadas e en conserva0013742005554.95600006.2664.12667.02277.414
13.2.1  Aceites e graxas sen refinar0006.123000084.42400090.5478.858099.405
13.2.2  Linters, tortas  e fariñas de oleaxinosas00000000263.193000263.193292.1280555.321
13.2.3  Aceites e graxas refinados;  margarinas0000000051.67500051.6754.540196.870253.085
13.3  Produtos do muíño,  amidóns e amiláceos000006.6801.285088110.1936.6140124.860188.050413.226726.136
13.4.1  Panadería e pastelería fresca0006440000900215.7530216.48707.200223.687
13.4.2  Azucre00000000000004.47239.18043.652
13.4.3  Cacao e chocolate00002.7530000051303.26658710.80114.654
13.4.4  Café000000110008.31108.3226138.57417.508
13.4.5  Outros produtos alimentarios00060000000023.225023.8252.94675.293102.064

Fonte: IGE. Estrutura industrial. Complexo agroalimentario. Ano 2001

23-4-2004

Aviso legal